sábado, 11 de septiembre de 2010

L'Associació per la Tercera República ha participat a la ofrena floral de la Diada Nacional de Catalunya

0 comentarios
 

Aquest 11 de setembre, diada nacional de Catalunya, hem estat presents i hem participat a la ofrena floral de Vilanova i la Geltrú. En aquest acte es dipositen les flors com a obsequi al president Macià, personatje emblemàtic de la Vila i de la Catalunya republicana. És per això que, a més d'estar-hi en la ofrena hem baixat amb banderes republicanes, i catalanes, per tota la Rambla Principal per tal de visualitzar que el republicanisme no és un moviment ni una proposta morta, sinó que cada vegada és més viva.


Es pot dir que la marxa per la rambla ha suposat tot un èxit, donat que l'Associació va néixer fa poc temps i, de fet, la nostra Assemblea Fundacional es celebrarà el dia 25 d'aquest mes. Al voltant d'unes 50 persones, de totes les edats han mostrat viu l'ideal republicà a la capital de la comarca, a la vegada que han donat un color reivindicatiu i tricolor a l'acte institucional, però a la vegada popular, al monument de Francesc Macià.


Durant aquesta marxa hem difós el nostre manifest per l'11 de setembre que podreu llegir al nostre blog, tot anunciant el nostre espai a internet. També volem fer-vos ressò de l'Assemblea Fundacional de l'Associació que es portarà a terme el 25 de setembre, a les 18h, al Centre Cívic la Geltrú (Vilanova). Després de l'Assemblea Jose Luís Pitarch farà una xerrada al voltant de l'ideari i el moviment republicà.


Properament es publicaran les fotos i videos que hem anat fent durant la jornada d'avui.


Visca Catalunya!

Visca la República!

Leave a Reply